Een Mooi Mens

Ouderenfotografie

Een van mijn beelden die is gebruikt bij het afscheid: zowel op de rouwkaart als op de kist. Dit maakte bij veel mensen grote indruk die bij de uitvaart een laatste groet bracht.

Een ‘ouder’ persoon is  bijzonder om te fotograferen. Grijs haar of misschien wel geverfd. Meer rimpels. Maar nog wel de twinkeling in de ogen, de krachtige uitstraling of de lach zoals vroeger. Dát maakt een oudere juist zo interessant.

Heb jij een mooie portretfoto van je vader, je moeder, je opa of je oma? Waarschijnlijk wel een leuk kiekje, maar geen portret. Hoe leuk is het als bijvoorbeeld jouw moeder nog eens prachtig wordt gefotografeerd. Voor haar om trots op te zijn. Maar ook voor de dierbaren om haar heen. Dan kan zij eens foto’s uitdelen aan haar kinderen en kleinkinderen in plaats van andersom.

Mijn ervaring is dat Mooie Ouderen het uiteindelijk hartstikke leuk vinden om nog eens geportretteerd te worden. Alleen of juist samen met hun geliefde waar zij al jaren gelukkig mee zijn. Dit levert altijd prachtige plaatjes op!

Wil jij een foto van één van je ouders of – als zij beiden nog leven – sámen? Of juist van je opa en/of oma? Of misschien wel een bijzondere foto van meerdere generaties? Of met kleinkinderen? Er zijn zoveel mogelijkheden! In ieder geval zal ik ook altijd een foto apart van de (Mooie) Oudere maken. 

Afscheid

Het is niet fijn om over het afscheid van jouw lieve vader, moeder, opa en/of oma na te denken. Maar dat moment komt er wel. Vaak krijg ik het verzoek om een foto te ‘phtotoshoppen’ als iemand is overleden. Er is dan alleen een foto waar de betreffende persoon met anderen op staat tijdens een gezellig moment met familie. Bij het definitieve afscheid wil je echter een mooie, herkenbare foto. Tenslotte zal je dat beeld je leven lang herinneren.

De fotoreportage

De fotoshoot kan op locatie plaatsvinden: thuis of ergens in de eigen omgeving buiten. Ook mijn studio in De Meern leent zich goed voor een prachtig portret. 

Gedurende de sessie neem ik alle tijd. Kennismaken en een gezellig praatje horen daar zeker bij. Want ik vind het belangrijk dat men zich op zijn gemak voelt. Zo ontstaan er leuke en ontspannen foto’s. Bovendien doe ik mijn best om mensen ook van het fotomoment te laten genieten. Dat maakt mijzelf als fotograaf ook gelukkig!

Tarief Ouderenfotografie

De prijs voor een fotoshoot ‘Mooie Ouderen’ bedraagt € 200,-. Je ontvangt van mij:

  • een A4-vergroting van jouw favoriete foto in een lijst met passe-partout
  • een afdruk van 13x18cm ingelijst voor je vader, moeder, opa en/of oma
  • 10 extra afdrukken van 13x18cm om uit te delen aan kinderen en kleinkinderen
  • minimaal 10 foto’s in hoge resolutie via e-mail (WeTransfer) en/of op usb-stick

Interesse?

Heb je interesse in of wil je meer weten? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of bel mij: 06-55337898! Dat kan 7 dagen in de week.